Köttbullar med potatismos och gräddsås Johan Linnarsson2020-11-28T16:25:47+01:00Kategorier: Nötkött|Taggar: Ägg, Dijonsenap, Grädde, Gul lök, Inlagd gurka, Lingon, Muskotnöt, Nötfärs, Oxfond, Panko ströbröd, Potatis, Salt, Smör, Soja, Svartpeppar, Vitlök| Läs mer
Köttbullar – klassiskt recept som alla lyckas med Johan Linnarsson2020-11-28T13:44:20+01:00Kategorier: Nötkött|Taggar: Ägg, Grädde, Gul lök, Matolja, Nötfärs, Oxfond, Panko ströbröd, Salt, Smör, Soja, Svartpeppar, Vitlök| Läs mer
Oxfilépasta – recept på överblivet kött Johan Linnarsson2020-11-14T16:07:20+01:00Kategorier: Nötkött, Oxfilé, Pasta|Taggar: Citron, Dijonsenap, Grädde, Gul lök, Oxfilé, Oxfond, Parmesanost, Pasta, Persilja, Röd chili, Sugarsnaps, Timjan, Vitlök| Läs mer
Köttfärsrulle med fetaostfylld spetspaprika och hummus Johan Linnarsson2019-03-02T21:36:43+01:00Kategorier: Nötkött|Taggar: Ägg, Bacon, Citron, Fetaost, Kikärtor, Lökpulver, Nötfärs, Olivolja, Oregano, Oxfond, Persilja, Röd chili, Rosmarin, Salt, Spetspaprika, Spiskummin, Svartpeppar, Tahini, Tomjan, Vitlök| Läs mer
Kalops – Recept på klassisk husmanskost Johan Linnarsson2020-11-14T17:53:04+01:00Kategorier: Nötkött|Taggar: Grädde, Gul lök, Lagerblad, Morot, Nötbog, Oxfond, Palsternacka, Persilja, Röd vinbärsgelé, Salt, Soja, Svartpeppar| Läs mer