×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Kontakt – Här kan du kontakta Johan Linnarsson

Kontakt - Här kan du kontakta Johan Linnarsson

Vill du komma i kontakt med mig? Du kanske vill samarbeta och göra något kul? Eller har du frågor och funderingar kring Johans mat och Ölbloggen? Säg hej och vi ska knyta kontakt!

Johans mat är mitt hobbyintresse för mat och jag har absolut inga Michelinstjärnor. Jag är heller ingen utbildad kock. Jag har bara ett genuint matintresse. Du kan se mig som en glad hemmakock. Jag ville lära mig mer om mat, samtidigt som jag ville spara mina recept på ett bra sätt. Då uppstod tanken att jag lika gärna kunde dela med mig av min matresa och starta en matblogg.

Ölbloggen är mitt stora intresse för öl och här recenserar jag först och främst öl. Men jag skriver även om ölrelaterade saker på Ölsnack. Jag är ingen utbildad sommelier, men tänker man kan älska öl och skriva om det ändå. Ses vi på nästa ölmässa?

På min sida frågor och svar, kan du få svar på det vanligaste förekommande frågorna. Men som tidigare nämnts, så går det även bra att höra av dig på det sätt som passar dig.

Postadress
Johan Linnarsson
Assareby Berga 4
46492 Mellerud

#johansmat
Kom i kontakt med Johans mat på Instagram Jag finns på YouTube Min sida på FacebookHär är jag på PinterestMin profil på LinkedIn. Ska vi knyta kontakt?Skåla med mig på Untappd