Älggryta – Recept på mustig viltgryta med smaker av skogen Johan Linnarsson2020-07-29T16:16:23+02:00Kategorier: Vilt|Taggar: Älg, Gul lök, Karljohansvamp, Lagerblad, Maizena, Rödvin, Salt, Sidfläsk, Svartpeppar, Timjan, Viltfond, Vitlök| Läs mer
Svamp och sidfläsk med polentamos – recept på god middag Johan Linnarsson2020-11-14T16:57:30+01:00Kategorier: Fläsk, Svamp|Taggar: Gul lök, Karljohansvamp, Kycklingfond, Olivolja, Parmesanost, Polenta, Röd chili, Salt, Sidfläsk, Smör, Svartpeppar, Timjan, Tomat, Trattkantarell, Viltfond, Vitlök| Läs mer
Pasta med karljohanssvamp och färskost är lättlagad middag Johan Linnarsson2020-11-14T17:22:31+01:00Kategorier: Fläsk, Pasta, Svamp|Taggar: Bacon, Citron, Färskost, Grädde, Karljohansvamp, Parmesan, Pasta, Purjolök, Salt, Svartpeppar, Timjan, Viltfond, Vitlök| Läs mer
Krämig pasta med svamp, spenat, ricotta, pinjenötter och parmesan Johan Linnarsson2020-11-14T18:46:28+01:00Kategorier: Pasta, Vegetariskt|Taggar: Citron, Grädde, Karljohansvamp, Parmesanost, Pasta, Pinjenötter, Ricotta, Röd chili, Schalottenlök, Spenat, Trattkantareller, Vitlök| Läs mer
Krämig pasta med karljohan och parmesan Johan Linnarsson2020-11-14T18:59:14+01:00Kategorier: Pasta, Svamp, Vilt|Taggar: Grädde, Gul lök, Karljohansvamp, Mjölk, Parmesanost, Pasta, Timjan, Viltfond, Vitlök| Läs mer