×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Vilken öl till landslagsmatchen ska du välja?

Vilken öl till landslagsmatchen ska du välja? Här är listan på 10 öl som jag gärna dricker.

Vilken öl som du ska välja till landslagsmatchen kan faktiskt bara du själv besvara. Det är ju så personligt. Orsaken till detta inlägg är för att jag förra året skrev en recension om Blågul. Där skrev jag att det inte är en öl jag vill dricka till någon landslagsmatch. Jag fick ett mail kring detta och med en fråga vad jag tycker man ska dricka, när Sveriges damer och herrar fightas om vinster och guldpokaler.

Ska man hårdra det, så tänker jag att man alltid ska dricka ens favoritöl. Det har jag ju redan hintat om i inledningen.  Sen om det är en pilsner, stout eller suröl är ju helt upp till var och en. När jag tänker på kombinationen öl och landslagsmatcher, så fastnar lageröl och pilsner på min hjärna. När vi kollar landslagsmatcher på puben, så är det ofta dessa varianter som det dricks mest av är min uppfattning. När jag tänker efter, så är det ofta det jag även brukar dricka hemmavid. Om vi nu ska hålla oss till dessa stilar, vad väljer då jag? Jag listar tio öl som jag tycker är värda att nämnas.

Lista på tio öl som jag gärna dricker till landslagsmatchen

Som ni noterar så är det inga fancypancy öler i limiterade upplagor som jag valt ut. Här finns även folköl och en alkoholfri variant. Hur hade din lista sett ut? Kommentera gärna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *