Coleslaw som du rör ihop på 10 minuter och fungerar till hamburgare, grillat kött, revbensspjäll.

Så här gör du coleslaw som du svänger ihop på 10 minuter

1. Riv vitkål, morot och lök. Då löken avgör mycket vätska så kramar du ur den innan du lägger allt i en skål.

2.  Tillsätt majonnäs, yoghurt, äppelcidervinäger, honung, dijonsenap, socker, salt och svartpeppar.

3. Rör om ordentligt och smaka av med eventuellt mer salt och svartpeppar.

En coleslaw som du rör ihop på 10 minuter och fungerar till hamburgare, grillat kött, revbensspjäll eller som en del av ingredienserna till en mumsig baguett.

Ingredienser

kniv-gaffel-sked 4 portioner

Coleslaw

  • 300 g. riven vitkål
  • 100 g. riven morot
  • 1/2 riven gul lök
  • 1 dl. majonnäs
  • 1 dl. yoghurt
  • 1 msk. äppelcidervinäger
  • 1 msk. flytande honung
  • 1 tsk. dijonsenap
  • 1 nypa socker
  • Svartpeppar
  • Salt
Skriv ut receptet