×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ölrecension nummer 500 på Ölbloggen

Ölrecension nummer 500 på Ölbloggen har publicerats. Nu tar jag snart steget till version 2.0 av Ölbloggen.

Ölrecension nummer 500 på Ölbloggen har publicerats. Nu tar jag snart steget till version 2.0 av Ölbloggen.

När du läser denna artikel, så har jag alltså publicerat ölrecension nummer 500. Ett stort steg för mänskligheten! Eller nu kanske jag inte ska överdriva här. Founders KBS Espresso blev i alla fall den 500e recensionen. Den tycker jag såklart att ni ska läsa. Men hur ser framtiden ut för Ölbloggen?

Jag har fortfarande lika kul nu som när jag publicerade min första recension den 2017-07-16. Jag inledde då denna ölresa med att skriva om min absoluta favoritöl Trappistes Rochefort 10. Sedan dess har jag fortsätt på samma manér med mina recensioner. Men jag har faktiskt planer på att ta Ölbloggen till nästa steg. Det är nämligen som så att Ölbloggen 2.0 är under planering. Så ni kommer kunna förvänta er mer öl och jag stannar därmed inte vid ölrecension nummer 500. Var så säkra på den saken.

För varje dag som går, så ökar andelen läsare och så även hur ni interagerar med Ölbloggen. Jag tycker det är jättekul när ni kommenterar mina recensioner och ni håller verkligen inte alltid med mig. Det måste man inte göra heller. En recension är faktiskt inte ett facit, bara en persons åsikt. Det känns också kul när ni hör av er och tackar för tips och tycker mina recensioner är läsvärda. Det ger mig en boost att fortsätta med Ölbloggen och då ta den till version 2.0.

Vad innebär då denna version 2.0? Den som följer får svaret.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *