×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ölguide – Ölbloggen hjälper dig att upptäcka öl

Ölguide - Ölbloggen hjälper dig att upptäcka öl. Men även lära dig mer om öl.

Ölguide – Ölbloggen hjälper dig att upptäcka öl. Men även lära dig mer om öl.

Jag fick ett roligt läsarmail som berättade att personen såg min ölblogg som en ölguide. Att mina ölrecensioner underlättar valet att upptäcka ny öl och samtidigt undvika de som jag inte gav bra betyg. Du som skrev är inte den enda.

Det är så himla roligt att få ta del av er feedback, både positiv som negativ. Jodå jag kan allt ta negativ feedback och ni får gärna skriva också. Jag har exempelvis ett gäng ölrecensioner där ni som läsare inte håller med mig. Alltså det måste man inte heller. Eftersom min åsikt är inte ett facit, endast min personliga åsikt.

Mina målsättningar med ölbloggen

Jag har flera målsättningar med min ölblogg, precis som med min matblogg. Men ska jag här prata om ölbloggen, så är det ett sätt att kategorisera de öler jag testar och ha det som ett minnesdokument. Samtidigt hjälper det till att komma ihåg vad jag upplevde för doft och smak, samt om jag ska köpa ölen igen eller ej. Sen vill jag ju såklart lära mig mer om öl! Det jag lär mig, hoppas jag kunna lära er, eftersom jag publicerar mina lärdomar här.

Ytterligare målsättningar är ju att samtidigt ge er tips på öl du ska köpa eller undvika. Naturligtvis är det som jag redan nämnt min personliga åsikt. Nej jag är ingen utbildad sommelier och mitt ölnörderi är just ett entusiastiskt nörderi. Men får ta det för vad det är. Gilla eller inte gilla det helt enkelt.

Ölbloggen – din digitala ölguide i etern

Att ni ser min ölblogg likt en ölguide tycker jag är roligt att få höra. Det är härmed en av mina nya tillagda målsättningar. Just nu läser du en artikel som huserar på ölsnack, men du har ju garanterat redan läst en och annan ölrecension också kan jag tro. Men har du spanat in min topplista? Där har du faktiska alla recensioner samlade och sorterade utefter betyg. Nyligen adderade jag även en sida med alla ölstilar som det finns ölrecensioner på. Bara att välja den ölstil du gillar och se vilka ölrecensioner som finns. Så självklart kommer jag fortsätta att guida er i ölens underbara värld. Jag kan informera er om att jag inhandlat lite grejer inför Ölbloggen 2.0

Just ja.. Tack åter igen du som skrev din fina feedback och som fick mig att skriva detta inlägg. jag hoppas att Ölbloggen kommer att fortsätta vara din ölguide. Er feedback sporrar mig att fortsätta med det jag gör! Jag kanske ska döpa om Ölbloggen till Ölguiden?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *