×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

900 ölrecensioner

900 ölrecensioner - nu siktar jag mot 1000 st. recensioner.

900 ölrecensioner – nu siktar jag mot 1000 st. recensioner.

Tänkte bara skriva att jag för några dagar sedan nådde 900 st. publicerade ölrecensioner. Du hittar den kompletta listan på alla mina recensioner här. Ölrecension nr. 900 blev Trinity Ale från oppigårds Bryggeri.

Nu siktar jag mot 1000 st. recensioner. Planen var att fixa detta under 2023, men vi får väl se hur det går med det helt enkelt. Jag skulle dock vilja sticka ut hakan med att säga att min mat- och ölblogg är lite unik. Alltså recept och ölrecensioner är naturligtvis i sak är inte unikt. Men jag har inte riktigt sett någon svensk hemsida/blogg som skriver så fokuserat om både mat och öl. Jag har heller inte sett något skriva så ingående och detaljerade ölrecensioner i sådan skala som jag gjort. Men har jag fel så skriv gärna en kommentar och hänvisa mig till den hemsidan/bloggen! Jag har haft fel förr. 🙂

Jag har tidigare pratat om att jag ska recensera mer svensk öl, vilket jag också tycker att jag gjort. Men det är ju inte bara här på min mat- och ölblogg som jag recenserar öl. Jag gör ju även YouTube-videor om öl. Ja även om mat såklart. Ni prenumererar väl på min kanal?

Sen finns jag även på ställen som instagram, där jag varje onsdag pratar om en öl i min videoserie Lillördag med ölbloggen. Det vill ni ju inte missa!

Så det finns många ställen att höra mig snacka om öl helt enkelt. Har du tips på öl som jag ännu inte testat, men som du tycker jag borde göra, skriv gärna en kommentar nedanför, eller kontakta mig här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *