×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Trinity Ale från Oppigårds Bryggeri

Trinity Ale från Oppigårds Bryggeri är trevlig och smakfull öl att dricka som sällskapsdryck eller till fläsk, lamm och kött av nöt.

Om ölen

Producent: Oppigårds Bryggeri AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Engelsk pale ale.
Styrka: 4,7%.
Bäst före: December 2023 (provsmakas 13 juli 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 38687.
Pris vid inköp: 22,90 kr.
Serveringstemperatur: 10°C – 12°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Trinity Ale från Oppigårds Bryggeri är trevlig och smakfull öl.

Om ni läst mina tidigare recensioner från Oppigårds Bryggeri, så har ni noterat att jag tycker bryggeriet håller en hög lägstanivå. Alltså jag är inte förvånad över att Trinity Ale också håller en hög lägstanivå.

Utseende

Trinity Ale har en bärnstensfärg med lätt ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig doft av sirapslimpa, knäck, citruskaraktär och ton av choklad.

Smak

Maltig smak av sirapslimpa, knäck, citruskaraktär och tallbarr. Men tycker även det återfinns en nyans av choklad. Det finns en återhållsam beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Alltså smaken är trevlig och lättsam.

Betyg

Trinity Ale från Oppigårds Bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk, lamm eller kött av nöt. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag absolut tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *