×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Lillördag med ölbloggen

Lillördag med ölbloggen - varje onsdag på Instagram. Missa inte en ölvideo där jag pratar om en öl som jag vill rekommendera dig att prova.

Lillördag med ölbloggen – varje onsdag på Instagram.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Hänger du på Instagram? Då tycker jag att du ska följa mig: instagram.com/johansmat. Här publicerar jag främst bilder och videor om mat och öl. Men du kan även få ta del av lite andra saker också såklart och som inte specifikt handlar om just mat och öl. Du kan se mitt konto på Instagram som en förlängd arm av min mat- och ölblogg.

Men jag gör faktiskt några exklusiva saker och som du bara hittar på Instagram. Det är exempelvis min videoserie Lillördag med ölbloggen, där jag varje onsdag pratar om en öl som jag vill rekommendera er att prova om ni så inte gjort. Ovanför kan ni ta del av en utvald video och som jag publicerat på min youTube-kanal. Hänger du på Instagram och gillar mat och öl, så ser du till att följa mig helt enkelt.

Var kommer ordet lillördag från?

Wikipedia kan man läsa följande: Lillördag, även lillelördag eller piglördag, är en benämning för den vardag, vanligen onsdag, som förr utgjorde ledig dag för tjänstefolk och hushållsarbetare.

Jag kan tänka mig att det säkert var en och annan fest just denna dag. När det kommer till alkohol, så tänker jag att det var brännvin i någon form som var det som främst stod framme på bordet. Även idag pratas det ju om lillördag. För min del handlar det om att ta något gott att dricka, men kanske även äta på restaurang, gå på bio eller göra något kul med sin käresta. Helt enkelt se till att njuta lite extra av livet.

Själv har jag tagit beslutet att varje onsdag dricka en öl som jag gillar och som jag även vill prata om. Därav jag startade min videoserie Lillördag med ölbloggen. Jag gillar att sprida ölbudskapet och jag hoppas kunna inspirera dig med allt jag gör kopplat till öl.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *