Ingredienser
10 st. chips
Potatischips med crème på pepparsalami och rödlök
- 1 dl. crème fraiche
- 1 tsk. honung
- 1 st. liten rödlök
- 70 g. pepparsalami
- 10 st. lättsaltade potatischips
När serverade du senast potatischips med crème på pepparsalami och rödlök?

Så här gör du potatischips med crème på pepparsalami och rödlök
- Vispa crème fraiche i en bunke med elvisp tills den blir en fast kräm.
- Finhacka pepparsalami samt rödlök och blanda i bunken tillsammans med honung. Smaka av med eventuellt mer svartpeppar.
- Lägg en klick av röran på varje chips.
- Servera omgående.
Fyllningen räcker gott och väl till 10 st. chips. Snålar du så kan de räcka upp till 20 st. chips. Men jag gör hellre dubbel sats, för mycket fyllning tycker åtminstone jag är gott.
Prova även potatischips med citrus- och gräslökscrème toppad med löjrom.