×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Teku ölglas är bästa allroundglaset för öl

Teku ölglas är bästa allroundglaset för öl. Ölglaset passar för i princip alla ölstilar.

Teku ölglas är bästa allroundglaset för öl. Ölglaset passar för i princip alla ölstilar.

Jag har skrivit ett inlägg om ölglasets betydelse. Ni hittar det inlägget här. Där benämner jag glaset Teku som ett riktigt bra allroundglas. Jag tycker verkligen det och många av mina ölrecensioner använder just detta ölglas på fotot. Därmed väljer jag att skriva ett litet separat inlägg om detta fantastiska glas. Jag står fast vid ölglasets betydelse och visst är det trevligt att dricka från öltillverkarens egna glas. Eller från andra tillverkare för den delen. Med det sagt så kommer jag inte sluta köpa andra ölglas.

Men väldigt många ölglas passar inte för alla stilar. Det gör faktiskt Tekuglaset tycker jag. Det är dessutom många som tycker som mig och skulle du ställa frågan i facebookgruppen Vi snackar öl, så kommer du få många som rekommenderar detta glaset. Dessutom har många bryggerier valt att välja detta glas, för att sätta sin egen logotyp på. Jag kulle gärna ha en Ölbloggen logotyp som pryder glaset. Jag kanske skulle fylla i formuläret som finns här?

Så oavsett om det är en ölstil av exempelvis IPA, Pilsner, Stout, Suröl eller Ale som du dricker, så kommer Teku att funka. Det tycker åtminstone jag och det är många som håller med. Nu kanske ni tror att jag är sponsrad av tillverkaren. Men så är det inte. Jag premierar gärna bra tjänster och produkter och Teku ölglas vill jag faktiskt höja med en skål. Så har du inte glaset, så kan jag rekommendera dig att köpa.

2 kommentarer

  1. Erik skriver:

   Hej! Vilken storlek på glaset rekommenderar du? Mvh Erik

   1. Johan Linnarsson skriver:

    Hej jag röstar för 42 cl. glaset. Då får du plats med en 33cl burk/glasflaska utan problem. Kan finna 33 cl. är för litet oftast, även om det är ett trevligt ölglas också såklart.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *