×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ölbloggen fyller 4 år – Hipp hipp hurra

Ölbloggen fyller 4 år - Hipp hipp hurra och tack alla ni som läser och interagerar.

Ölbloggen fyller 4 år – Hipp hipp hurra och tack alla ni som läser och interagerar.

För fyra år sedan, närmare bestämt den 16 juli, så öppnades portarna för Ölbloggen. Den första recensionen jag skrev var på min absoluta favoritöl Trappistes Rochefort 10. Idag när Ölbloggen fyller 4 år och jag skriver denna artikel (2021-07-16), så har jag skrivit 606 st. ölrecensioner.

Men under åren som gått så har Ölbloggen vidarutvecklats. Exempelvis så har jag ju skapat upp ölsnack, som är den underavdelning du läser nu och det finns flera artiklar som jag planerar att publicera här. Men jag har även skapat en topplista på alla öl jag recenserat. Likaså har jag gjort det enklare att hitta recensioner baserat på ölstil och bryggeri. Sen tycker jag ni ska följa mig på Instagram, för där händer det också saker som inte publiceras här på sajten.

För varje dag som går, så blir ni bara fler och fler som besöker min lilla ölblogg. Ni är också fler och fler som kommenterar mina recensioner. Men ni är också fler som kontaktar mig personligen och tackar för bra ölblogg, ger mig tips och rekommendationer på öl jag borde testa. Kul! Alltså det är detta som gör att jag vill fortsätta med det jag gör.

Framtiden med Ölbloggen

Framåt så är tanken att ta Ölbloggen till ett videoformat. Jag tänker det blir till hösten, då jag håller på att planerar inför detta. Vi får se i vilken skala det kommer bli, eftersom både Johans mat och Ölbloggen är ett fritidsintresse och som jag arbetar med i mån av tid. Men eftersom jag tycker det är så roligt, så hoppas jag det kan bli ett större utbud av video som jag lägger ut på YouTube. Tanken är faktiskt att göra video även för min mat, men man måste börja någon stans och då tänker jag att jag inleder med video kopplat till min ölblogg.

Stay tuned så ses vi på YouTube någon gång. Tills dess så kommer min mat- och ölblogg självklart fortsätta att leverera innehåll. Även när jag väl sätter igång med video. Jag ser både bloggen och YouTube som utmärkt komplement till varandra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *