×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Klosteröl av Andreas Fejes

Klosteröl av Andreas Fejes är boken om klosteröl, belgisk öl och öl i belgisk stil.

Klosteröl av Andreas Fejes är boken om klosteröl, belgisk öl och öl i belgisk stil.

Gillar du klosteröl, belgisk öl eller öl i belgisk stil? Jag själv ÄLSKAR detta och vill passa på att tipsa om boken Klosteröl av Andreas Fejes.

Andreas Fejes driver Vreta Kloster Bryggeri. Bryggeriet har gjorts sig kända för att producera öl i belgisk stil. Vill du läsa mina befintliga ölrecensioner från bryggeriet, så hittar du dom här.

Men om vi nu ska prata om boken, så får du bland annat läsa om klostret Notre-Dame de Leffe och historien om Refuge de Notre Dame de St. Bernard. Jodå det skrivs även ett gäng rader om Rochefort – Abbaye Notre-Dame de Saint-Remy. Har du kanske hört talas om Trappistes Rochefort 10? Det är i min mening världens bästa öl.

Det finns även ett kapitel om att brygga öl i belgisk stil och ett kapitel där du kan läsa om öl i belgisk stil bryggd i Sverige. Det skrivs också om belgiska ölstilar, eftersom det finns ju faktiskt några.

Jag vill som ni säkert förstår inte avslöja för mycket av bokens innehåll, utan du ska självklart läsa den om du gillar klosteröl, belgisk öl och öl bryggd i belgisk stil. Jag tycker boken är riktigt trevlig att läsa.

Köp boken Klosteröl: en bok om klosteröl, belgisk öl och öl i belgisk stil.

Hur får du då tag på denna trevliga boken? Här har du några exempel på butiker som säljer den online:

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *