×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Julkalender 2022 – Min ölkalender på YouTube

Julkalender 2022 - Min ölkalender på YouTube. Se till att vara med från start.

Julkalender 2022 – Min ölkalender på YouTube. Se till att vara med från start.

För första gången kommer jag att hålla i en julkalender. 24 avsnitt spelas in och börjas sändas på YouTube den 1a december. Precis som alla andra julkalendrar där ute. Med min julkalender 2022 hoppas jag kunna ge dig tips om öl du kanske inte provat ännu. Men har du provat en eller flera av ölerna, så är det ju alltid kul att få höra vad du tycker om dem.

Kriterier för julkalender 2022

Jag kommer presentera en ny öl varje dag fram tills julafton. Men jag har faktiskt några kriterier med min julkalender. Dels ska det vara öl som jag recenserat, så jag vet vad jag pratar om. Samtidigt som det vara öl som jag gillar och kan personligen stå bakom. Inte vill man väl tipsa om öl som man inte gillar? Smaken är dock alltid som baken och kanske du inte kommer gilla alla mina tips, men förhoppningen är att du kanske hittar några nya favoriter.

Andra kriterier är att det ska vara öl som alltid går att få tag på året om, men har du inte ölen på ditt bolag, så ska det finnas i beställningssortimentet. Men självklart kommer jag även ha med julöl. Dessa går ju naturligtvis bara att köpa vid juletid och inte året om. Men här har jag då valt julöl som återkommit historiskt sett och som förhoppningsvis även kommer finnas vid nästa jul. Även med julölen har jag valt de som jag gillar och vill rekommendera dig att prova om du så inte redan gjort.

Var hittar jag ölbloggens julkalender 2022?

Den 1a december kl. 07:00 publicerar jag avsnitt ett på min YouTube-kanal. Du hittar min kanal här. Det är inte otänkbart att jag lägger in avsnitten även här.

Jag vill passa på att även tipsa om mina samlade lista på alla julöl som jag hittills testat. Du hittar den kompletta listan här. Sen vill jag även tipsa om mina topp 10 öl att dricka till julens högtider.

Alla lucköppningar min min julkalender 2022

Nedanför hittar du alla lucköppningar som jag gör i min julkalender. Se till att vara med från starten.

Lucka 1

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Lucka 2

Lucka 3

Lucka 4

Lucka 5

Lucka 6

Lucka 7

Lucka 8

Lucka 9

Lucka 10

Lucka 11

Lucka 12

Lucka 13

Lucka 14

Lucka 15

Lucka 16

Lucka 17

Lucka 18

Lucka 19

Lucka 20

Lucka 21

Lucka 22

Lucka 23

Lucka 24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *