×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

To Øl Session Raid har ingen wow-faktor över sig

To Øl Session Raid har ingen wow-faktor över sig och är en öl i mängden.

Om ölen

Producent: To Øl.
Land:
Danmark / Belgien.
Ölstil: Session lager.
Styrka: 4,0%.
Flaskans bäst före: Mars 2019 (provsmakas 19 juli 2018).
Systembolagets beställningsnummer: 1351.
Pris vid inköp: 16,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

To Øl Session Raid har ingen wow-faktor över sig och är en öl i mängden.

Öl från danska bryggeriet To Øl är ingen nyhet här på ölbloggen. Både 1 Ton Of… Blackcurrant samt Berliner Vice har varit positiva upplevelser. Kommer jag få samma positiva upplevelse av To Øl Session Raid? Nej här är det dessvärre ingen wow-faktor som infinner sig. Ölet är förövrigt bryggt av de belgiska bryggeriet De Proef Brouwerij.

Utseende

Klar gyllengul färg med smutsvit skumkrona.

Doft

Frisk doft av tropisk frukt som ananas och grapefrukt. Tycker det Finns lite tallbarr och örter över doften samt även toner av ljust bröd.

Smak

Frisk smak av tropisk frukt som ananas och grapefrukt med markerad beska. Det finns även en brödighet och sötma i smaken. Smaken är helt okej, men den är lite tunn och vattnig. Är mest beska man känner i eftersmaken.

Betyg

To Øl Session Raid är en okej öl att dricka som sällskapsdryck eller till husmanskost. Den gör sig nog bäst till mat faktiskt. Det är inget fel på smaken, men det är ingen wow över den heller. Köper jag den igen? Antagligen inte.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *