×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Remmarlöv The Red Slope är ett beskt möte

Remmarlöv The Red Slope är ett beskt möte. Ett riktigt beskt möte.

Om ölen

Producent: Remmarlövs Gårdsbryggeri AB
Land:
Sverige.
Ölstil: Amber Ale.
Styrka: 8,5%.
Flaskans bäst före: Juni 2020 (provsmakas 10 november 2018).
Systembolagets beställningsnummer: 32162.
Pris vid inköp: 27,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Kan lagras.

Remmarlöv The Red Slope är ett beskt möte. Ett riktigt beskt möte.

Från Remmarlövs Gårdsbryggeri AB har jag sedan tidigare testat deras oktoberfestöl. Den tyckte jag var helt okej. Vad tycker jag då om bryggeriets Remmarlöv The Red Slope? ja det är ett riktigt beskt möte…

Utseende

Mörk bärnstensfärg med ljusbrun skumkrona. Den ser julig ut.

Doft

Doft av torkad frukt, knäck och någon slags koncentrerad märklig doft som jag uppfattar som en blandning av saft och syntetisk jordgubbstvål!? Det är även en lite metallisk doft. Detta är ingen trevlig doft.

Smak

Söt tyvärr lite bedrövlig intetsägande smak av torkad frukt med påtaglig beska. Eftersmaken är bara besk. Besk, besk och åter besk. Det är en obalanserad besk smak. Det finns även en smak av alkohol som går igenom. Sen så var det den där besken som håller i sig i evighet…

Betyg

Remmarlöv The Red Slope är ingen bra öl.  Jag vill varken dricka den som sällskapsdryck eller till julmaten. Denna lyckas jag inte dricka upp. Sa jag att den är besk?

1/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *