×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Little Sumpin’ Hazy från Lagunitas Brewing Company

Little Sumpin' Hazy från Lagunitas Brewing Company är helt okej öl. Men inte mer än så.

Om ölen

Producent: Lagunitas Brewing Company.
Land:
USA.
Ölstil: India Pale Ale (IPA).
Styrka: 7,2%.
Flaskans bäst före: Juli 2020 (provsmakas 8 december 2019).
Systembolagets beställningsnummer: 11109.
Pris vid inköp: 35,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 12°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Little Sumpin’ Hazy från Lagunitas Brewing Company är helt okej öl. Men inte mer än så.

Jag har tidigare recenserat öl från Lagunitas här på ölbloggen. Jag brukar köpa deras julöl, även om den inte har ett dugg smak av julen. Little Sumpin’ Hazy från Lagunitas Brewing Company har inte heller några julsmaker om ni nu undrar. Här hittar du tropisk doft och smak. Som ni redan läst i rubriken, så är det en helt okej öl. Men jag måste inte dricka den igen.

Utseende

Oklar gul färg med gräddvit tjock skumkrona.

Doft

Humlearomatisk doft av ananas, spadet från fruktcocktail på burk och citrus. Kan känna en doft av urinoar och tvål. Det är humlen som bidrar till detta och ska inte ses som något negativt tro det eller ej. Jag bara noterar den doftnyansen för att sedan ignorera den helt. Det är på det stora hela ingen dålig doft, men heller inget som gör mig exalterad.

Smak

Humlearomatisk smak av främst ananas, men det finns även smak citrus och spadet från fruktcocktail på burk. Beskan är markerad med eftersmak av ananas och citrus. Det är en fokuserad ton av ananas.

Betyg

Little Sumpin’ Hazy från Lagunitas Brewing Company är en helt okej öl att dricka som sällskapsdryck eller till grillat kött och hamburgare. Det är i sig inget fel på smaken, men jag har druckit godare öl av stilen. Den är okej, men inte mer än så. Så av den anledningen köper jag den inte igen.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *