×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Jämtlands Älva från Jämtlands Bryggeri

Jämtlands Älva från Jämtlands Bryggeri är välsmakande kellerbier. Servera den som sällskapsdryck eller till all sorts mat.

Om ölen

Producent: Jämtlands Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Kellerbier.
Styrka: 5%.
Bäst före: Augusti 2024 (provsmakas 11 januari 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 38880.
Pris: 28,30 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Jämtlands Älva från Jämtlands Bryggeri är välsmakande kellerbier.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Jämtlands Bryggeri tycker jag producerar trevliga öler. Alltså ta gärna en titt på mina tidigare recensioner, efter att du läst klart denna. För här ska jag nu berätta om min upplevelse kring Jämtlands Älva. Alltså jag gillar den väldigt mycket

Utseende

Jämtlands Älva har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Maltig doft av bröd, citrus, örter och en honungskaraktär.

Smak

Maltig frisk smak av bröd, citrus, örter och en honungskaraktär. Beskan är relativt markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Jämtlands Älva från Jämtlands Bryggeri är välsmakande kellerbier. Den passar att dricka som sällskapsdryck eller till många olika maträtter som exempelvis husmanskost. Jag tänker att servera den till silltallriken eller en mumsig gubbröra blir en mycket bra smakkombination. Men köper jag den igen? Jo men det kan jag absolut göra. Eftersom den smakar bra.

4,25/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *