×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Estrella Damm N. A. doftar pizzabröd

Estrella Damm N. A. doftar pizzabröd. Smakar den pizza också?

Om ölen

Producent: Estrella Damm.
Land:
Spanien.
Ölstil: Alkoholfri lageröl.
Styrka: 0%.
Flaskans bäst före: Augusti 2018 (provsmakas 20 februari 2018).
Systembolagets beställningsnummer: 1903.
Pris vid inköp: 10,90 kr.
Serveringstemperatur: 6°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Estrella Damm N. A. doftar pizzabröd. Smakar den pizza också?

Estrella Damm N. A. doftar pizzabröd. Smakar den pizza också? Den kanske är en perfekt kombination med pizza? Det finns uppenbarligen några frågetecken som vi behöver reda ut.

Utseende

Klar orangegul färg med tunn smutsig skumkrona. Små bubblor när man vickar på glaset.

Doft

Lite sur doft av främst bröd men även kryddor och honung. Det doftar lite som det varma pizzabrödet som serveras till pizzasalladen på pizzeriorna. Rolig doftnyans, men det är ändå en doft som är sådär.

Smak

Frisk Smak av bröd, kryddor och honung med behaglig beska. Det finns en liten vattnighet men inget som tar överhand. Smaken är bättre än doften.

Betyg

Estrella Damm N. A. är en ok öl att dricka främst till husmanskost eller varför inte en pizza! Som sällskapsdryck funkar den också, men jag väljer nog något annat här. Smaken räddar upp den inte så roliga doften. Smaken är inte fantastisk, men heller inget bottennapp. Detta är ingen öl som åtminstone jag köper igen.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *