×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter

Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter är trevlig och lättsam öl att dricka den precis som den är. Det är så jag väljer att dricka den.

Om ölen

Producent: Bustad Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: Porter.
Styrka: 6%.
Bäst före: Augusti 2025 (provsmakas 4 mars 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 32021.
Pris: 35,30 kr.
Serveringstemperatur: 12°C – 16°C.
Lagringsmöjlighet: Ska testa att lagra faktiskt.

Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter är trevlig och lättsam öl.

Detta är andra ölen jag testar från Bustad Brewing. Läs mina samlade recensioner här. Men första ska du läsa vad jag tycker om Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter. Alltså som rubriken redan beskriver så är det trevligt och gott.

Utseende

Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter har en mörkt röd i princip svart färg med ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig rostad doft av choklad, vanilj, torkad frukt. Men vill även uppleva en ton av nötter.

Smak

Maltig rostad smak av choklad, vanilj, torkad frukt, mörkt bröd och nötter. Beskan är relativt markerad och eftersmaken är av de smaker som återfinns i smakbilden. I eftersmaken finns förutom en tydlig chokladton även en hint av alkohol.

Betyg

Bustad Brewing Choklad & Vanilj Porter är trevlig och lättsam öl att dricka som sällskapsdryck. Det är så jag vill dricka den. Men några bitar ostar var faktiskt inte fel heller. Köper jag den igen? Alltså det ska jag göra och tänker prova att se hur den utvecklas med lagring.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *