×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Borg Export Lager från Hansa Borg Bryggerier

Borg Export Lager från Hansa Borg Bryggerier är helt okej öl. En öl du dricker som sällskapsdryck eller till all sorts mat som husmanskost.

Om ölen

Producent: Hansa Borg Bryggerier.
Land:
Norge.
Ölstil: Internationell stil.
Styrka: 5%.
Flaskans bäst före: Juli 2024 (provsmakas 23 september 2023).
Systembolagets nr: 1147.
Pris vid inköp: 11,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Borg Export Lager från Hansa Borg Bryggerier är helt okej öl.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Från Hansa Borg Bryggerier har jag bara testat en öl, när denna recensionen skrivs. Den ölen var väl ingen favoritöl om ni frågar mig. Men Borg Export Lager är faktiskt inte så dum ändå. Alltså testar jag fler öl från bryggeriet i framtiden, så hittar du dem samlade här.

Utseende

Borg Export Lager har en klar gyllengul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av knäckebröd, citruskaraktär och någon slags örtighet.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, citruskaraktär och en slags örtighet. Beskan är relativt återhållsam med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Borg Export Lager är en okej öl att dricka som sällskapsdryck eller till all sorts mat och husmanskost i synnerhet. Alltså den smakar som alla andra ”industrilagers”. Den är inte dålig och heller inte fantastisk. Men jag klagar inte över att dricka den heller. Det finns väl en plats även för denna ölen, även om jag inte kommer lägga någon större prioritet på att köpa just denna ölen igen.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *