×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ska du köpa en Kamado Joe Classic?

Ska du köpa en Kamado Joe Classic? Här har ni mina upplevelser och intryck av grillen.

Ska du köpa en Kamado Joe Classic? Här har ni mina upplevelser och intryck.

Tidigare i år köpte jag mig en Kamado Joe Classic och jag skrev några rader om den i detta inlägg. Jag har nu använt grillen i några månader och tänker härmed prata lite om min upplevelse och intryck. Faktum är att jag gjorde en video om saken på min nystartade YouTube-kanal. Där tar upp det som jag nämner i min tidigare skrivna artikel, men i videon så ger jag också rekommendationer, samtidigt som jag i mer detalj går igenom grillen och tillbehören.

Sammanfattning av mina upplevelser kring Kamado Joe Classic.

Se gärna videon ovan men ska jag sammanfatta innehållet från den, så kan jag faktiskt rekommendera att gå in i en butik att känna på en kamadogrill, som exempelvis Kamado Joe. Jag är faktiskt nöjd med min Kamado Joe Classic. Nej jag är inte sponsrad för att säga detta, det är bara så jag tycker. Alltså det är så mycket roligare att grilla numera med min Kamado Joe.

Det är en liten inlärningskurva att bli kompis med grillen upplever jag, men när man lärt sig den, vilket går fort, så är det en riktigt trevlig kompis. Jag har ännu inte testat den vintertid, men många pratar om hur bra den är att grilla med året om. Men jag betvivlar inte detta och det ska bli kul att få använda den året om. Jag kommer göra en video och prata om hur jag upplever den funkar för vintergrillning. Jag hoppas därmed det blir mycket snö och kyla (även om jag föredrar det motsatta)! I förrgår grillade jag när det var 5 grader plus ute och det var absolut inga problem.

Ska du köpa en Kamado Joe Classic?

Funderar du på att köpa en kamadogrill likt Kamado Joe Classic, så tycker jag som redan nämnts att du absolut ska gå in och känna på den i en butik. Eller så gör du bara som jag, tittat på ett gäng videor på YouTube, pratar med andra om deras erfarenheter på sociala medier och beställer hem den helt enkelt på valfri webbshop. Ska du köpa en Kamado Joe Classic? Jag är nöjd med min och kan rekommendera den.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *