×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Offset smoker från Hank’s True BBQ

Offset smoker från Hank's True BBQ är ett jätteroligt sätt att laga mat på. Gott blir det också!

Offset smoker från Hank’s True BBQ är ett jätteroligt sätt att laga mat på. Gott blir det också!

När jag köpte min Kamado Joe Classic 1, så har det faktiskt förändrat hur jag lagar mat utomhus. Jag har aldrig grillat så mycket som jag gör sedan jag köpte grillen.

Eftersom jag grillar såpas mycket utomhus, så började jag titta på andra sätt att laga mat. Ett sätt som jag sett många videor om, är när folk tillagar mat på offset smoker. Eftersom jag som sagt gillar att tillaga mat utomhus, så bestämde jag mig för att köpa en offset smoker. Valet föll för Hank’s True BBQ. Varför jag valde just den, beror mest på rekommendationer jag fått, när jag ställt frågan i olika Facebookgrupper.

Jag har verkligen noll erfarenhet av att använda en offset smoker när jag köpte den. Men det var lätt att komma igång och maten blir mycket god.

Vad har jag tillagat på min offset smoker?

Det jag hittills provat att tillaga när denna artikeln skrivs är falukorvsring, fläsksida, laxsida, fläskfilé och hel kyckling. Allt har blivit så gott. Men jag har också prova att tillaga förkokt potatis, halloumi och grönsaker. Även det blir så himla gott. Det första jag tillagade, när jag övade på smokern, var att tillaga en bit av en falukorvsring. Jag har nog aldrig varit med om en saftigare falukorv med subtil och trevlig röksmak.

Följ min offset smoker resa på YouTube

Nu börjar jag känna mig varm i kläderna, så ni kan därmed förvänta er videor på min YouTube-kanal, där jag tillagar mat på min offset smoker. Har ni inte sett videon där jag går igenom min nya smoker, så hittar ni videon ovanför. Eller så går ni bara in på YouTube-kanal och kollar där. Passa även på att följa mig, så missar ni inga nya videor!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *