×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ölbloggen testar öl på era önskemål. Kom med tips

Ölbloggen testar öl på era önskemål. Kom med tips och förslag på öl jag ska testa.

Ölbloggen testar öl på era önskemål. Kom med tips och förslag på öl jag ska testa.

Ni blir bara fler och fler som skriver till mig personligen, eller som skriver en kommenterar till mina ölrecensioner. Jätteroligt tycker jag. Ibland är vi inte överens, men det måste vi ju inte vara heller. Mina recensioner är faktiskt inte ett facit, bara min personliga åsikt. Precis som ni har era. Men ibland är vi allt överens också! Helt enkelt delar vi samma åsikt. Vad som är en bra eller dålig öl är ju så högst personligt.

Så fortsätt att skriva och komma med era intryck av de öler jag testar! Tycker det är jätteroligt när ni hör av er. Ibland är dock tonen lite åt det otrevligare hållet, men jag hoppas ni har en underbar dag ändå.

Ni kan be mig att göra ölrecensioner

Jag har läsare som önskat jag ska testa öl efter önskemål. Med andra ord har ni inte provat ölen själv, men där ni vill att jag ska göra ett utlåtande först. Jag hjälper gärna till om priset inte är allt för högt och att det samtidigt kan tillföra något till min ölblogg. Viktigt att tänka på är att de öl ni önskar jag ska testa går att få tag på enkelt. Det innebär att om den inte finns på mitt lokala Systembolag, så ska jag åtminstone kunna beställa hem den. För jag kommer inte köra 8000 mil för att få tag på en flaska. Det är också bra om ölen kan köpas styckvis. Betänk också på att limiterade öler snabbt kan ta slut och aldrig mer återkomma.

Ge mig tips på öl att testa

Jag får emellanåt tips på öl av er läsare som jag borde testa och som ni själva gillar. Ni ska också fortsätta att höra av er. Era tips är guld värda och ni har allt tipsat om öl jag inte hade tänkt skänka en tanke till att testa, eller som jag bara prioriterat bort i all den mängd av annan öl som finns att testa.

Ibland får jag tips på öl som man inte kan få tag på enkelt. Som jag tidigare skrivit så betyder det att ölen inte finns på mitt lokala bolag, eller att jag inte kan beställa hem den. Detta får ni gärna kolla upp, eftersom jag som tidigare skrivit inte kommer resa 8000 mil för att få tag på en specifik öl. Även här är det bra om jag kan beställa ölen styckvis.

Ölbloggen testar öl som är egenproducerad

Vill ni att jag ska göra ett utlåtande om den öl ni tillverkar själv, så gör jag gärna det. Det är bara att skriva till mig. Jag kommer inte publicera den ölrecensioner, utan jag ger dig min feedback. Du måste dock vara beredd på min ärliga åsikt. Gillar jag den inte så kommer du få veta det. Men gillar jag den, så kommer du få veta det också. Men har du svårt att ta ärlig kritik, då ska du nog strunta i att skicka en flaska.

Hör av dig

Skriv gärna en kommentar nedan på öl du tycker jag borde testa. Men vill du hellre skriva till mig personligen, så hittar du mina kontaktuppgifter här. Du skriver och jag svarar helt enkelt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *