×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Den nya ölkulturen av Sanna Lindberg

Den nya ölkulturen av Sanna Lindberg är boktipset till alla ölälskare.

Den nya ölkulturen av Sanna Lindberg är boktipset till alla ölälskare.

Jag skulle vilja passa på att tipsa om boken Den nya ölkulturen av Sanna Lindberg. Det är en bok alla ölälskare ska ha i sin bokhylla. Jag vill först bara säga att jag inte är sponsrad för att prata om denna boken. Jag tycker bara det är en trevlig bok om öl och som jag då vill rekommendera dig att läsa. Den har en självklar plats i min bokhylla.

Sanna Lindberg arbetar som ölskribent för DN, är sommelier och hon medverkar även på TV4:s Nyhetsmorgon, där hon då pratar om just öl. Hon har också verkat inom restaurangbranschen i många år. Men med boken Den nya ölkulturen så gör hon även bokdebut.

I boken skriver Sanna bland annat om ipa-revolutionen, lagerölets comeback, ölkulturen som försvann och vad egentligen en öl är. I boken får du även möta ölprofiler som exempelvis Henok Fentie och Karl Grandin på Omnipollo. Men öl är också en trevlig match till mat och här får du tips om hur du ska tänka när du kombinerar mat med just öl.

Boken är välskriven och kombineras med fina fotografier av Gustaf Waesterberg och illustrationer av Katy Kimbell.

Du köper boken där böcker finns helt enkelt. Den finns i tryckt form och även som digital e-bok. Här har du några exempel på butiker som säljer Den nya ölkulturen:

2 kommentarer

  1. Sanna Lindberg skriver:

   Blir så glad att du gillar boken! Tack för den fina rekommendationen =)

   1. Johan Linnarsson skriver:

    Hej Sanna. Ja den har varit en trevlig läsning. Ska läsa klart det sista i påsk med en hantverksbira! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *