×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Zodiak Non-Alcoholic IPA

Zodiak Non-Alcoholic IPA från Omnipollo är trevlig alkoholfri IPA. Denna ölen dricker du som sällskapsdryck eller till hamburgare.

Om ölen

Producent: Omnipollo.
Land:
Sverige / Belgien.
Ölstil: India pale ale.
Styrka: 0,3%.
Flaskans bäst före: Juli 2024 (provsmakas 23 februari 2024).
Systembolagets nr: 1954.
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Zodiak Non-Alcoholic IPA från Omnipollo är trevlig alkoholfri IPA.

Omnipollo är en svensk ölproducent, som historiskt anlitat andra för att brygga deras öler. Nu har de ett eget bryggeri, men denna är bryggd i Belgien av De Proefbrouwerij. Men hur smakar denna alkoholfria IPA? Riktigt bra faktiskt och som rubriken redan antyder. Läs gärna mina tidigare recensioner från bryggeriet.

Utseende

Zodiak Non-Alcoholic IPA har något oklar gul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, spadet av fruktcocktail på burk och ton av citron.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, citron och spadet av fruktcocktail på burk. Beskan är balanserad till smakbilden och eftersmaken är av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Zodiak Non-Alcoholic IPA från Omnipollo är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare, grillat kött och revbensspjäll. Alltså detta är en finfin öl att dricka för den som gillar öl med tropisk smak, men som inte vill eller måste avstå alkohol.

4,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *