×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Tuborg Grön Ekologisk från Carlsberg Sverige

Tuborg Grön Ekologisk från Carlsberg Sverige är ingen öl som jag köper igen. men om jag dricker den, så är det till måltiden.

Om ölen

Producent: Carlsberg Sverige AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Internationell stil.
Styrka: 4,6%.
Burkens bäst före: Mars 2024 (provsmakas 11 januari 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 1328.
Pris vid inköp: 13,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Tuborg Grön Ekologisk från Carlsberg Sverige är ingen öl som jag köper igen.

Tuborg Grön Ekologisk från Carlsberg Bryggeri är i min mening en öl i mängden av alla andra industrilagers som finns på hyllan. Alltså jag kan förstå att den kan uppskattas av många. Men som rubriken redan antytt, så är det ingen öl som tilltalar mig. Sen får den vara hur ekologisk som helst. Vill du läsa mina tidigare recensioner från Carlsberg Sverige, så hittar du dom här.

Utseende

Tuborg Grön Ekologisk har en klar gyllengul färg med något smutsvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av disktrasa, någon slags brödighet och en citruskaraktär.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, citruskaraktär och en kryddighet. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns. Altså det är något i eftersmaken som jag inte riktigt kan förlika mig med. Smakbilden är obalanserad.

Betyg

Tuborg Grön Ekologisk från Carlsberg Sverige är inte så kul öl faktiskt. Jag tänker man dricker den främst till måltiden. Betänker att man då döljer den inte så supertrevliga smaken. Men alltid tilltalar den väl någon, även om jag väljer en annan öl.

2/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *