×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

TT Pilsner från Three Towns Independent Brewers

TT Pilsner från Three Towns Independent Brewers är välsmakande öl.

Om ölen

Producent: Three Towns Independent Brewers.
Land:
Sverige.
Ölstil: Internationell stil.
Styrka: 4,5%.
Flaskans bäst före: September 2023 (provsmakas 17 mars 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 1352.
Pris vid inköp: 11,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

TT Pilsner från Three Towns Independent Brewers är välsmakande öl.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från Three Towns Independed Brewers, så hittar du dom här. Men först ska du läsa vad jag tycker om TT Pilsner. Alltså det är inte alltid som jag nämner detta, men titt som tätt får jag förslag och tips på öl som jag borde testa och ge mitt utlåtande kring. Ja det är alltså ni läsare som hör av er. Det är jag tacksam för. För jag har en lista på öl som ni tipsat om och som jag försöker beta av. TT Pilsner är just en sådan öl som jag fått tips om att prova. I min mening var detta ett bra tips. För detta är en trevlig öl tycker jag. Läs vidare vetja och fortsätt gärna att komma med tips!

Utseende

TT Pilsner har en klar gyllengul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av knäckebröd, citruston och en honungskaraktär. Alltså det är en enkel men trevlig doft.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, citruston samt en honungskaraktär. Det finns en beska och med det smaker som återfinns i smakbilden. Smaken är balanserad och trevlig.

Betyg

TT Pilsner är en trevlig öl att dricka som sällskapsdryck, när man fixar med grillen eller att dricka som gräsklipparöl. Till mat passar all sorts mat. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag göra. Eftersom det smakar bra. Jag brukar aldrig ha med priset som en del av betygsättningen, men vill ändå säga att den är prisvärd för sin smak.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *