×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Summer Haze IPA från Television Brewing

Summer Haze IPA från Television Brewing är mumsig öl. Servera den som sällskapsdryck, till hamburgare eller rökta revbenspjäll.

Om ölen

Producent: Television Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 6,5%.
Flaskans bäst före: September 2024 (provsmakas 8 februari 2024).
Systembolagets nr: 39240.
Pris vid inköp: 46,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Summer Haze IPA från Television Brewing är mumsig öl.

Summer Haze IPA är inte det första ölet jag testar från Television Brewing. Men det är det första ölet från bryggeriet som jag faktiskt publicerar en recension om. Läs vidare vetja.

Utseende

Summer Haze IPA har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, grapefrukt, tallbarr och sockerkaka. 

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, grapefrukt, sockerkaka, tallbarr. beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns smakbilden.

Betyg

Summer Haze IPA från Television Brewing är mumsig öl att dricka som sällskapsdryck. Eller till en saftig hamburgare, rökta revbensspjäll eller grillad entrecote. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra.

4,25/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

2 kommentarer

  1. SF skriver:

   Kul att du håller på! Dags för hederlig ljus lager snart va? Jag föreslår Falcon Export såg att du recenserat Bayersk redan 🙂

   Allt gott!

   1. Johan Linnarsson skriver:

    Hej där! Kul att du läser och kommer med förslag. Faktum är att den recensionen kommer och noterade detta i förra veckan. Den är egentligen klar sedan förra året, men har bara missat att publicera den. Av någon anledning hittar jag inte den fotade bilden, så måste bara köpa en ny burk bara för det ändamålet. Så recensionen kommer faktiskt. Videon finns sedan tidigare på min YouTube-kanal om du vill spana in den. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *