×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Stone Delicious IPA Gluten Free

Stone Delicious IPA Gluten Free från Stone Brewing Co. gör mig förvirrad.

Om ölen

Producent: Stone Brewing Co.
Land:
USA.
Ölstil: India pale ale (IPA).
Styrka: 7,7%.
Flaskans bäst före: Juni 2023 (provsmakas 30 december 2022).
Systembolagets beställningsnummer: 1301.
Pris vid inköp: 30,30 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Stone Delicious IPA Gluten Free från Stone Brewing Co. gör mig förvirrad.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från Stone Brewing, så hittar du dom här. Men först ska du läsa vad jag tycker om Stone Delicious IPA Gluten Free. Detta är en glutenfri öl som jag inte riktigt får något bra grepp om. Läs vidare vetja.

Utseende

Stone Delicious IPA Gluten Free har en oklar gyllengul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk doft av tvål och en slags citruskaraktär samt fruktbål och alkohol. Det är ingen trevlig doft om ni frågar mig.

Smak

Humlearomatisk smak av citrus, fruktbål, men kan inte låta bli att även känna en tvålig smak. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Men det finns även en hint av alkohol i eftersmaken.

Betyg

Stone Delicious IPA Gluten Free från Stone Brewing Co. är ingen höjdaröl som jag köper igen. Alltså jag blir inte klok på denna ölen. Jag gillar den inte, samtidigt som den inte är odrickbar heller. Med andra ord så är den inte dålig men heller inte bra. Alltså låt inte mitt betyg hindra dig från att testa den. Jag förstår mig bara inte på den. Men det kanske just du gör. Jag vet inte ens vad jag ska sätta för betyg. Men jag måste ju sätta ett betyg.

2,25/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *