×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager är en tråkig öl.

Om ölen

Producent: Stone Brewing Co.
Land:
USA.
Ölstil: Internationell stil.
Styrka: 4,7%.
Flaskans bäst före: November 2022 (provsmakas 19 mars 2022).
Systembolagets beställningsnummer: 80785.
Pris vid inköp: 18,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager är en tråkig öl.

Nu ska du få läsa om en vegansk öl. Alltså så står det i alla fall på flaskan och jag har inte studerar innehållsförteckningen nämnvärt bör tilläggas. Stone Buenaveza Salt & Lime Lager är på många sätt en intressant öl och som hade kunnat vara riktigt bra. Men jag är faktiskt inte helt imponerad. Vill du läsa mina tidigare recensioner från bryggeriet, så hittar du dom här.

Utseende

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager har en klar gyllengul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av lime och en brödig ton. Alltså det är en enkel doft.

Smak

Maltig smak av lime, salt, majs och en brödig ton. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager är en okej öl tycker jag. Alltså den är inte jättedålig, men jag är inte jätteexalterad heller. Det är en förhållandevis lättsam men också tråkig smak upplever jag. Den har en smak som är kortlivad, för att sedan snabbt bli platt och ja just tråkig. Det är en intressant öl som inte tilltalar mig helt. Men jag kan ändå tro att den kan uppskattas av många. Detta är för mig en typisk sommaröl. Men köper jag den igen? Det lär inte ske.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

2 kommentarer

  1. Simon Wajsman skriver:

   Testade denna för någon vecka sedan. Mest bara lime och inte så mycket annat haha. Helt okey men inget jag köper igen själv. Stones IPAs dock är jättegoda.

   1. Johan Linnarsson skriver:

    Hej där. Nä detta ingen öl som jag köper heller igen. Det finnas andra öler från bryggeriet som är bättre. Av någon anledning hade jag missat att recensera Stone IPA. Bra där! Den ska jag inhandla och recensera!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *