×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

STHLM Haze IPA

STHLM Haze IPA från Television Brewing och All In Brewing. Smakfull öl att dricka som sällskapsdryck eller till mat som hamburgare.

Om ölen

Producent: Television Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 6,5%.
Flaskans bäst före: November 2024 (provsmakas 13 februari 2024).
Systembolagets nr: 32456
Pris vid inköp: 48,30 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

STHLM Haze IPA från Television Brewing och All In Brewing.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

STHLM Haze IPA är ett bryggerisamarbete mellan Television Brewing och All In Brewing. Alltså de får gärna göra fler samarbeten, eftersom detta är en riktigt trevlig öl. Läs vidare vetja.

Utseende

STHLM Haze IPA har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona. En tropisk inbjudande doft sprider sig när man häller upp ölen.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, grapefrukt, mango samt ton av sockerkaka. 

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, grapefrukt, mango, tallbarr och sockerkaka. Beskan är balanserad till smakbilden och eftersmaken är av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare, pommes frites osv. Köper jag den igen? Absolut. Eftersom det smakar bra.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *