×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Spike Burger Beer

Spike Burger Beer från Spike Brewery är välsmakande öl av stilen amerikansk pale ale. Denna ölen ska du såklart dricka till en hamburgare.

Om ölen

Producent: Spike Brewery AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Amerikansk Pale Ale.
Styrka: 5,6%.
Burkens bäst före: Juli 2024 (provsmakas 10 februari 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 32948.
Pris vid inköp: 30,10 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Spike Burger Beer från Spike Brewery är välsmakande öl av stilen amerikansk pale ale.

Som namnet antyder, så ska Spike Burger Beer passa till just hamburgaren. Nu har jag inte testat detta själv. Men baserat på dess smak, så vet jag att det kommer passa. Men om du som jag dricker den utan att servera en hamburgare till, så är den fortfarande god. Läs vidare vetja.

Utseende

Spike Burger Beer har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, sockerkaka, tallbarr och grapefrukt.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, sockerkaka, grapefrukt och tallbarr. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Spike Burger Beer är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare. Precis som namnet på ölen antyder. Men ge mig även rökta revbensspjäll eller en grillad köttbit och den passar även där. Köper jag den igen? Alltså det kan jag såklart göra. Eftersom det smakar bra.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *