×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Sommar APA från Oppigårds Bryggeri

Sommar APA från Oppigårds Bryggeri är trevlig öl. Drick den som sällskapsdryck eller till hamburgare, pizza och svamptoast.

Om ölen

Producent: Oppigårds Bryggeri
Land:
Sverige
Ölstil: Amerikansk pale ale
Styrka: 5,6%
Flaskans bäst före: April 2024 (provsmakas 7 oktober 2023)
Systembolagets beställningsnummer: 9252001)
Pris: 29,90 kr
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Sommar APA från Oppigårds Bryggeri är trevlig öl.

Har du inte spanat in mina tidigare recensioner från oppigårds Bryggeri, så hittar du dom samlade här. Men först ska du läsa va ja tycker om bryggeriets Sommar APA. Alltså som rubriken redan antyder, så är detta en trevlig öl.

Utseende

Sommar APA har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Tropisk doft av ananas, grapefrukt, spadet av fruktcocktail på burk och ljust bröd. Men det finns även en liten ton av tallbarr och sockerkaka.

Smak

Maltig tropisk smak av ananas, grapefrukt, ljusa kakor och ljust bröd. Beskan är markerad med ihållande beska i eftersmaken och där den tropiska tonen samtidigt hänger med.

Betyg

Sommar APA från Oppigårds Bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare, pizza eller varför inte en svamptoast? Men köper jag den igen? Alltså det kan jag absolut göra. Eftersom det smakar bra.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *