×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Signum Pilsner Alkoholfri

Signum Pislner Alkoholfri är ingen balanserad alkoholfri öl.

Om ölen

Producent: Harboes Bryggeri.
Land:
Danmark
Ölstil: Pilsner.
Styrka: 0%.
Bäst före: November 2022 (provsmakas 6 januari 2023).
Pris vid inköp: 9,50 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Signum Pislner Alkoholfri är ingen balanserad alkoholfri öl.

Det finns faktiskt goda alkoholfria öler och sen finns det de som inte är lika bra. Signum Alkoholfri är väl ingen öl som jag väljer att köpa igen. Alltså den förhåller sig till den skaran av öl som inte är lika bra enligt mig. Läs gärna mina tidigare recensioner från Harboes Bryggeri, som framställt denna ölen för matvarukedjan Coop. Det står Tyskland som land på flaskan, men mig veterligen är Harboe ett danskt bryggeri. Men de kanske har verksamhet även i Tyskland vad vet jag.

Utseende

Signum Pilsner Alkoholfri har en klar mörkare gyllengul färg med smutsvit skumkrona.

Doft

Maltig ton av knäckebröd, en citruston samt en ton av lite honungskaraktär. Det är trevlig doft.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, citruston och en tydlig sötma av honungskaraktär. Det finns en beska med söt eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Signum Pilsner Alkoholfri är helt okej öl att dricka främst till måltiden. Alltså det är en måltidsöl och då till all sorts mat tänker jag. Men köper jag den igen? Det lär inte ske. Alltså det är en för söt smak för min del. Den känns inte så balanserad.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *