×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

San Diego Pale Ale .394

San Diego Pale Ale .394 från AleSmith Brewing Company är smakfull öl att dricka som den är eller till hamburgare och grillat.

Om ölen

Producent: AleSmith Brewing Company.
Land:
USA.
Ölstil: Amerikansk Pale Ale.
Styrka: 6%.
Bäst före: December 2023 (provsmakas 23 juni 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 12405.
Pris vid inköp: 27,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

San Diego Pale Ale .394 från AleSmith Brewing Company

Varför jag inte har testat öl från AleSmith Brewing Company tidigare har jag ingen aning om. Men någonstans måste man ju börja och då testade jag San Diego Pale Ale .394. I framtiden kommer jag testa fler öl från bryggeriet och då hittar du dem samlade här.

Utseende

San Diego Pale Ale .394 har en oklar gul färg med gulvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, aprikos, fruktbål och sockerkaka. 

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, aprikos och sockerkaka. Beskan är återhållsam med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. På det stora hela är det främst en fruktig smak. Det är också en aningens ton av alkohol.

Betyg

San Diego Pale Ale .394 från AleSmith Brewing Company är smakfull öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare och grillat. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag göra. Men den smakar inte som en Amerikansk pale ale i den bemärkelsen.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *