×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Royal Økologisk Pilsner från Royal Unibrew A/S

Royal Økologisk Pilsner från Royal Unibrew A/S köper jag inte igen. Denna ölen föll inte mig i smaken. Läs hela recensionen på ölbloggen.

Om ölen

Producent: Royal Unibrew A/S.
Land:
Danmark.
Ölstil: Pilsner.
Styrka: 4,8%.
Bäst före: April 2024 (provsmakas 17 juni 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 1093.
Pris vid inköp: 13,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Royal Økologisk Pilsner från Royal Unibrew A/S köper jag inte igen.

Från Royal Unibrew A/S, har jag när denna recensionen skrivs bara testat deras Faxe Premium. Det var väl ingen premium öl direkt om ni frågar mig. Vad gäller Royal Økologisk Pilsner så är inte detta någon höjdare heller. Alltså det är ingen öl som jag köper igen. Läs vidare vetja.

Utseende

Royal Økologisk Pilsner har en klar gyllengul färg med smutsvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av knäckebröd och örter. Men det är även en doftkänsla av tvål och parfym upplever jag. Dessa två doftnyanser är inte speciellt trevliga.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, örter och så kommer den där tvåliga och parfymiga nyansen som inte är så angenäm. Beskan är återhållsam upplever jag. Eftersmaken är av de smaker jag precis rabblade upp. Men jag upplever även en förnimmelse av blöt papp faktiskt.

Betyg

Royal Økologisk Pilsner från Royal Unibrew A/S är inte så god öl att dricka överhuvud taget tycker jag. Alltså jag kan absolut tro att den kommer uppskattas av många. Vi upplever olika. Men själv väljer jag något annat som ni förstår. Om jag nu ska dricka den, så är det till mat, så maten kan dölja den inte så värst trevliga smaken. Alltså det är inte med något större nöje som jag dricker upp den. Men låt inte mitt omdöme hindra dig från att testa den. Eftersom du kan ha en helt annan åsikt.

1,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *