×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Repslagargrannar Session IPA

Repslagargrannar Session IPA från Television Brewing är mumsig collab öl. Den passar att dricka som sällskapsdryck. Eller till en saftig hamburgare eller rökta revbensspjäll.
Repslagargrannar Session IPA är ett varuprov. Television Brewing har låtit mig få testa ölen, men har inte sponsrat denna recension på något vis. Åsikterna är helt och hållet mina egna. Jag är märkesneutral. På frågor & svar hittar du mer information.

Om ölen

Producent: Television Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: Session IPA.
Styrka: 4,6%.
Bäst före: Mars 2025 (provsmakas 26 april 2024).
Systembolagets nr: 30999.
Pris vid inköp: 32,40 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Repslagargrannar Session IPA från Television Brewing är mumsig collab öl.

Repslagargrannar Session IPA är en collab mellan Television Brewing, Oliwer Twist och Bar Kaja. Namnet kommer från gatan som de båda barerna ligger på. De båda gillar Session IPA så därmed blev valet av ölstil självklar. Hur lyckat är då samarbetet? Väldigt lyckat tycker jag.

Utseende

Repslagargrannar Session IPA har en något oklar disig gyllengul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, mango, brödighet, passionsfrukt. Det är en trevlig och balanserad doft.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, mango, brödighet och passionsfrukt. Beskan är relativt markerad med eftersmak av de tropiska smakerna.

Betyg

Repslagargrannar Session IPA från Television Brewing är mumsig collab öl. Den passar att dricka som sällskapsdryck. Eller till en saftig hamburgare eller rökta revbensspjäll. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *