×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Pulp Art Hazy IPA från Brooklyn Brewery

Pulp Art Hazy IPA från Brooklyn Brewery har trevlig tropisk doft och smak.
Pulp Art Hazy IPA är ett varuprov. Brooklyn Brewery har skickat burk för provsmakning, men har inte sponsrat denna recension på något vis och åsikterna är helt och hållet mina egna. På frågor & svar hittar du mer information.

Om ölen

Producent: Brooklyn Brewery.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 6%.
Burkens bäst före: Mars 2022 (provsmakas 13 december 2021).
Systembolagets nr: 53041.
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Pulp Art Hazy IPA från Brooklyn Brewery har trevlig tropisk doft och smak.

Ni som läser min ölblogg, har säkert noterat att det inte är först gången jag testar öl från Brooklyn Brewery. Här har ni förövrigt en komplett lista på alla ölrecensioner jag gjort från bryggeriet. Men innan ni läser alla dom recensionerna, så ska ni läsa vad jag tycker om denna ölen.

Utseende

Pulp Art Hazy IPA från Brooklyn Brewery har en oklar gul färg med gräddvit tjock skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, grapefrukt, tallbarr samt spadet av fruktcocktail på burk. Men jag kan kan nog även tycka det finns en liten ton av ljust bröd. Det är en trevlig tropisk doft.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas och grapefrukt. Beskan är markerad med eftersmak ananas, grapefrukt men också ton av tallbarr mot slutet. Men upplever även en humlebränna som jag tycker återfinns i smakbilden.

Betyg

Pulp Art Hazy IPA från Brooklyn Brewery är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till saftig hamburgare. Men köper jag den igen? Står den framför mig på butikshyllan, så kan jag jag faktiskt ta en burk eller två. Men jag specialbeställer den inte. Den upplevs som en sommaröl när vädret är gött och varmt.

3,5/5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *