×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Passion For Me från Uppsala Brygghus

Passion For Me från Uppsala Brygghus smakar syrlig passionsfrukt. En öl som du dricker som sällskapsdryck eller aperitif.

Om ölen

Producent: Uppsala Brygghus.
Land:
Sverige.
Ölstil: Berliner weisse.
Styrka: 4,5%.
Flaskans bäst före: Mars 2024 (provsmakas 22 juli 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 33015.
Pris vid inköp: 29,90 kr.
Serveringstemperatur: 6°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Passion For Me från Uppsala Brygghus smakar syrlig passionsfrukt.

Då var det dags att testa en öl från Uppsala Brygghus. Ölet heter Passion For Me och har en syrlig smak av främst passionsfrukt. Gott är det faktiskt. Läs vidare vet jag.

Utseende

Passion For Me har en oklar gul färg med vit skumkrona som snabbt tunnas ut likt en läsk.

Doft

Syrlig doft av passionsfrukt och mjölksyra. Det är lite filmjölkskaraktär över doften. Den doftar även lite som godiset sura nappar.

Smak

Syrlig smak av passionsfrukt och ton av mjölksyra. Det finns en återhållsam beska med syrlig eftersmak av passionsfrukt. Men man får även en smakkänsla av sura nappar.

Betyg

Passion For Me från Uppsala Brygghus är smakfull öl att dricka som sällskapsdryck eller aperitif. Till mat vet jag inte vad den kan passa men en räkmacka eller kanske en smörgåstårta borde nog funka fint utan att ha testat. Men köper jag den igen? Jo men det kan jag tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *