×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Passion För Folk från West Coast Beersmith

Passion För Folk från West Coast Beersmith är smakfull öl av ölstilen New England IPA.

Om ölen

Producent: West Coast Beersmiths.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 3,5%.
Flaskans bäst före: Juni 2022 (provsmakas 9 oktober 2021).
Pris vid inköp: 22,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Passion För Folk från West Coast Beersmith är smakfull öl av ölstilen New England IPA.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från West Coast Beersmiths, så hittar du dom här. Men här ska vi fokusera på bryggeriets Passion För Folk, som är ett tropiskt folköl. Ett välsmakande öl.

Utseende

Passion För Folk har en oklar gul färg med en skumkrona som snabbt tunnas ut. När jag häller upp ölen, så får jag med mig klumpar i glaset och som lägger sig på botten.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av främst passionsfrukt, mango och vad jag uppfattar som ananas.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av passionsfrukt, mango och ananas. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns. Men jag får faktiskt en liten marmeladkänsla i smaken, samt även en liten känsla av färskpressad juice. Ja om man då plockar bort beskan ut smakbilden. Men det är också en lite vattnig ton i smaken.

Betyg

Passion För Folk från West Coast Beersmith är faktiskt en rätt så trevlig öl att dricka precis som den är. Men att servera den till en saftig hamburgare med pommes kan passa också. Eller varför inte friterad- eller grillad kyckling. Det bör nämnas att jag dricker upp allt utom de klumpar som finns kvar i glasets botten. Men köper jag den igen? Jodå det kan jag allt tänka mig att göra.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *