×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Pacific Dawn Imperial IPA

Pacific Dawn Imperial IPA från Captain Lawrence Brewing Co. är trevlig och smakfull öl med ett härligt "riv" från alkoholen.

Om ölen

Producent: Captain Lawrence Brewing Co.
Land:
USA.
Ölstil: Dubbel IPA.
Styrka: 9,1%.
Bäst före: Juni 2024 (provsmakas 21 oktober 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 13069.
Pris vid inköp: 32,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Pacific Dawn Imperial IPA från Captain Lawrence Brewing Co.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från Captain Lawrence Brewing, så hittar du dem samlade här. Men första ska du läsa vad jag tycker om Pacific Dawn Imperial IPA. Alltså det är bra ”riv” i denna ölen.

Utseende

Pacific Dawn Imperial IPA har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, mandarin, grapefrukt och apelsin. 

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, mandarin, grapefrukt, apelsin, marmelad, tallbarr och ton av alkohol. Men det finns också en tydlig humlebränna i smakbilden. Beska är relativt markerad med eftersmak av de smaker som benämnts.

Betyg

Pacific Dawn Imperial IPA från Captain Lawrence Brewing Co. är trevlig smakfull öl att dricka som sällskapsdryck eller till en saftig hamburgare eller grillat kött. Jag gillar verkligen smaken här. Den är smakfull och med ett härligt “riv” med sina 9,1% i alkoholstyrka. Smaken är inte perfekt, men nog kan jag köpa ölen igen.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *