×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri från Oppigårds Bryggeri är ett välsmakande julöl. Servera den som sällskapsdryck eller till julbordet.

Om ölen

Producent: Oppigårds Bryggeri
Land:
Sverige
Ölstil: Alkoholfri öl / ale
Styrka: 0,3%
Flaskans bäst före: Mars 2024 (provsmakas 17 december 2023)
Systembolagets beställningsnummer: 13095)
Pris: 18,80 kr
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri från Oppigårds Bryggeri är ett välsmakande julöl.

Har du inte spanat in mina tidigare recensioner från oppigårds Bryggeri, så hittar du dom samlade här. Men först ska du läsa va ja tycker om deras alkoholfria julöl. Alltså den är riktigt bra faktiskt tycker jag. Läs vidare!

Utseende

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri har en mörkt röd färg med aningens ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig men också något Humlearomatisk doft av mörkt bröd, kryddor, choklad, knäck, nötter och citruston. 

Smak

Maltig och något humlearomatisk smak av mörkt bröd, kryddor, choklad, knäck, nötter och citrustoner. Beskan är är relativt markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri från Oppigårds Bryggeri är välsmakande öl att dricka som sällskapsdryck eller till julbordets läckerheter. Detta är en riktigt bra alkoholfri öl med mycket doft och smak. Denna kan jag absolut tänka mig att servera till de som måste köra bil eller av annan anledning inte kan eller vill dricka öl med alkohol. Alltså jag köper den igen helt enkelt!

4,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *