×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Oppigårds Nibble IPA från Oppigårds Bryggeri

Oppigårds Nibble IPA från Oppigårds Bryggeri är välsmakande tropisk öl.

Om ölen

Producent: Oppigårds Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: India pale ale.
Styrka: 6,5%.
Flaskans bäst före: Juni 2023 (provsmakas 17 juli 2022).
Systembolagets nr: 55693.
Pris vid inköp: 26,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Oppigårds Nibble IPA från Oppigårds Bryggeri är välsmakande tropisk öl.

Nu var det dags att testa en öl från Oppigårds Bryggeri igen. Denna gången är det Oppigårds Nibble IPA som ska testas. Vad tycker jag då om denna ölen?

Utseende

Oppigårds Nibble IPA har en oklar gul färg med gräddvit tjock skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, spadet av fruktcocktail på burk, svag tallbarston och jag upplever även ton av apelsin. Men tycker även det är lite sockerkaka över doften.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, spadet av fruktcocktail på burk, apelsin och liten tallbarston. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Oppigårds Nibble IPA från oppigårds bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck. Till mat tänker jag att en mumsig hamburgare kan passa fint. Men köper jag den igen? Alltså ser jag den framför mig på butikshyllan, så kan jag faktiskt ta en burk. Ännu en gång har Oppigårds Bryggeri framställt en välsmakande öl.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *