×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Oppigårds Golden Ale från Oppigårds Bryggeri

Oppigårds Golden Ale från Oppigårds Bryggeri har en trevlig smak.

Om ölen

Producent: Oppigårds Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Blonde Ale.
Styrka: 5,2%.
Flaskans bäst före: Maj 2021 (provsmakas 26 juli 2020).
Systembolagets beställningsnummer: 1490.
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Oppigårds Golden Ale från Oppigårds Bryggeri har en trevlig smak.

Då var det dags att recensera ännu en öl från Oppigårds Bryggeri. Spana gärna in mina tidigare recensioner. Oppigårds Golden Ale finns på mig veterligen alla Systembolag. Men av någon outgrundlig anledning har jag dock inte recenserat denna öl förens nu. Vad tycker jag då egentligen? jag tycker det är en stabil öl och jag har köpt den många gånger.

Utseende

Oklar gulorange färg med smutsgulvit skumkrona.

Doft

Maltig frisk doft av ljust bröd, citrus, marmelad, örter och ton av vad jag upplever som honung. Det är en enkel men trevlig doft.

Smak

Maltig smak av bröd, citrus och trevlig sötma med markerad beska och maltig lite söt eftersmak av citrus. Upplever någon kryddig ton. Det är en trevlig smak.

Betyg

Oppigårds Golden Ale är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till husmanskost, grillat, eller kanske en bit lax. Skulle faktiskt tycka det är en allroundöl till mat. men köper jag köper igen? Det kan jag göra eftersom den smakar bra och är lättillgänglig. jag har ju som redan nämnts köpt den många gånger.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *