×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

O/O Narangi har tropisk doft och smak

O/O Narangi har tropisk doft och smak av bland annat ananas, grapefrukt och apelsin.

Om ölen

Producent: O/O Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: India Pale Ale (IPA).
Styrka: 6,8%.
Flaskans bäst före: November 2019 (provsmakas 6 juni 2019).
Systembolagets beställningsnummer: 32868.
Pris vid inköp: 31,80 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

O/O Narangi har tropisk doft och smak av bland annat ananas, grapefrukt och apelsin.

En gång köpte jag en Narangi på flaska som jag skulle recensera. Sen flyttade jag och påsen hamnade hos föräldrarna och glömdes bort. Sen gick den ölen ur datum och det fanns inget annat att göra än att köpa den igen när den hittades i gömmorna bland andra utgånga öl. Men här är nu recensionen av O/O Narangi på burk. Inte på flaska med andra ord.

Utseende

Oklar gul färg med gräddgulvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, grapefrukt, gräs, apelsin, tallbarr samt spadet av fruktcocktail på burk. Det är en trevlig doft.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, grapefrukt, apelsin, tallbarr och spadet från fruktcocktail på burk med markerad beska. Det finns även en trevlig sötma i eftersmaken med tropiska toner. Det smakar bra.

Betyg

O/O Narangi är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck. Men visst kan den passa till en saftig hamburgare. Köper jag den igen? Ja varför inte?

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *