×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Nyhamnen Porter

Nyhamnen Porter från Hyllie Bryggeri är välsmakande öl att dricka som sällskapsdryck, till efterrätter av choklad eller ostar.

Om ölen

Producent: Hyllie Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Porter.
Styrka: 5,7%.
Flaskans bäst före: November 2024 (provsmakas 1 februari 2024).
Systembolagets nr: 32065.
Pris vid inköp: 37,50 kr.
Serveringstemperatur: 12°C – 16°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Nyhamnen Porter från Hyllie Bryggeri är välsmakande öl.

När jag publicerar recensionen på Nyhamnen Porter från Hyllie Bryggeri, ja då blir det recension nr. 1000. Japp nu har jag nått 1000 recensioner! Det slutar naturligtvis inte här, utan nu siktar jag mot 2000!

Men nog pratat om det, för det är ju ändå Nyhamnen Porter jag faktiskt ska prata om här! Alltså här har Hyllie Bryggeri framställt en riktigt bra porter.

Utseende

Nyhamnen Porter har en mörkt röd på gränsen till svart färg med ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig rostad doft av choklad, torkad frukt, sojakaraktär, kaffe, nötter, mörkt bröd och tobak.

Smak

Maltig rostad smak av mörkt bröd, choklad, torkad frukt, kaffe, nötter och tobak. Beskan är balanserad till smakbilden och eftersmaken är av de smaker som återfinns.

Betyg

Nyhamnen Porter från Hyllie Bryggeri är välsmakande öl att dricka som sällskapsdryck, till efterrätter av choklad eller ostar. Men köper jag den igen? ja men det kan jag absolut göra. Eftersom detta är en riktigt bra porter.

4,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *