×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Nils Oscar Best Bitter

Nils Oscar Best Bitter är välsmakande öl. Denna dricker du som sällskapsdryck eller till många olika maträtter. Husmanskost i synnerhet.

Om ölen

Producent: Nils Oscar.
Land:
Sverige.
Ölstil: Bitter.
Styrka: 4,5%.
Bäst före: Juli 2024 (provsmakas 31 december 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 13053.
Pris vid inköp: 29,30 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Nils Oscar Best Bitter är välsmakande öl.

Nils Oscar tycker jag är ett bryggeri som producerar trevlig öl. Läs gärna mina tidigare recensioner. Men först ska du läsa vad jag tycker om Best Bitter. Alltså det är en välsmakande öl som ni redan har läst i den inledande rubriken.

Utseende

Nils Oscar Best Bitter har en oklar mörkare röd färg med aningens ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig doft av karamell, fruktkaka, nötter och även en torkad fruktkaraktär.

Smak

Maltig smak av karamell, fruktkaka, en torkad fruktkaraktär och nötter. Beskan är balanserad och eftersmaken är av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Nils Oscar Best Bitter är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck, eller till fish and chips, hamburgare och många husmanskosträtter. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag absolut tänka mig att göra. Jag kan också uppskatta att den håller en lite lägre alkoholstyrka.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *