×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

New England Style Folk IPA från West Coast Beersmiths

New England Style Folk IPA från West Coast Beersmiths är lite för endimensionell.

Om ölen

Producent: West Coast Beersmiths.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 3,5%.
Flaskans bäst före: Juni 2022 (provsmakas 19 oktober 2021).
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

New England Style Folk IPA från West Coast Beersmiths är lite för endimensionell.

Vill du läsa alla mina recensioner från West Coast Beersmiths, så hittar du dom här. Men innan du läser dom, så ska du först läsa vad jag tycker om bryggeriets folköl New England Style Folk IPA. Alltså det är en helt okej öl ändå får jag väl säga.Men förändrar världen gör den inte.

Utseende

New England Style Folk IPA har en oklar gul färg med smutsgulvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av främst ananas, men jag upplever även ton av spadet av fruktcocktail på burk och ton av vad jag uppfattar som lite tallbarr. Det är en förhållandevis enkel men rätt så trevlig doft ändå.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av främst ananas, men även spadet av fruktcocktail på burk. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns. Kolsyran är lite mer påtaglig än själva beskan upplever jag i eftersmaken och den håller i sig ett bra tag. Men det finns även en vattnig ton i smakbilden.

Betyg

New England Style Folk IPA från West Coast Beersmiths är en helt okej öl att dricka som sällskapsdryck. Men grillade revbensspjäll eller hamburgare kan väl passa också. Den funkar om du vill ha en lättare öl en varm sommardag tänker jag. Men köper jag den igen? Alltså den är ju inte dålig på något vis, men jag hade nog önskat något mer i smakbilden. Alltså den är lite för endimensionell tycker jag. Så svaret är att jag antagligen inte köper den igen.

3/5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *